tisdag 2 december 2008

frukost kanske?

Jag är så rädd på nätterna att jag inte vill gå och lägga mig. Jag är så rädd att jag inte vågar släcka lyset men när lyset är tänt kan jag inte sova. Och när morgonen väl kommer så vaknar jag alldelles för tidigt för att jag är så hungrig. Det är nackdelen med att börja äta mat, jag blir bara hungrigare och hungrigare hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer... därför är jag rädd att börja äta, då kommer ju hungern som ett brev på posten. Menmen... hämtar lite kämparanda från din blogg så jag kan börja ta tag i det hela nån gång =)

Anonym sa...

men det är ganska kul att äta när man vet vad som händer i kroppen med det man ätit.. jag har tur som har robert och conny som orkar med mig =) Robert plockade fram massa mat och visade hur mycket jag borde äta på en dag.. det är ju jätte mycket man ska äta egentligen. helt sjukt. och det går ganska bra att gå upp å käka nått på morgonen, ja går typ upp å äter en frukt eller ägg, eller knäckebröd.. sen kan ja lägga mig en stund till.. men det är sjukt hur hungrig man kan bli bara så där. det kommer börja gå bra för dig med. det tror jag! =)